Wie zijn wij

Wie zijn wij?

D- Bra Flex BV is een detacherings- en uitzendbureau voor uitvoerende beroepen in de metaal-, elektro- en bouw. Wij zijn gespecialiseerd in Detachering, Uitzenden, Werving & Selectie en HRM-Advies.
Met ruim 36 jaar ervaring hebben wij zoveel kennis in diverse branches opgebouwd, dat wij je uitstekend van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is erg persoonlijk met de daarbij behorende aandacht.

Wij kennen de markt en weten als geen ander wat werving & selectie inhoudt, zo kennen wij onze opdrachtgevers en medewerkers goed en weten wat hun wensen zijn. Dit zorgt voor de juiste match tussen twee partijen.

Wij zijn een klein, nuchtere, daadkrachtige, slagvaardige & zeer ervaren dienstverlener. Onze klanten zitten voornamelijk in onze regio en waarderen onze heldere werkwijze, de korte communicatielijnen en praktische benadering.

Eigenlijk zijn we altijd al een beetje anders geweest en dat zullen we ook blijven!

Zo hebben wij bijvoorbeeld geen sales/marketingafdeling (maar willen die ook niet), doen wij niet aan uitgebreide en gelikte presentaties, glimmende brochures en allerlei opsmuk maar steken al onze tijd, energie en zaligheid in ons werk: Werving, selectie en bemiddeling. Daar zijn we namelijk goed in maar dat is iets wat u eigenlijk alleen in de praktijk kunt ervaren.

Uw garantie

D- Bra Flex BV beschikt altijd over een geldige WKA-verklaring die u op onze downloadpagina kunt downloaden en hebben wij een G-rekening voor de loonheffing en BTW. Daarnaast hanteren wij de juiste CAO bepalingen voor een juiste verloning van onze werknemers.

Waarom werken bij D-Bra Flex?

Betrouwbaarheid

Ruim 36 jaar kennis en ervaring in detachering en uitzenden van technisch uitvoerend personeel in metaal, elektro en bouw.

Concurrerende tariefafspraken

D-Bra Flex streeft naar een langdurige samenwerking en zet dit om in heldere tariefafspraken, die onze opdrachtgevers als zeer concurrerend ervaren.

Persoonlijke aanpak

D-Bra Flex vindt het belangrijk dat lijnen kort zijn en de communicatie helder en duidelijk is. Wij nemen dan ook altijd, onder een goed bakje koffie, uitgebreid de tijd voor onze  (toekomstige) medewerkers en opdrachtgevers.

Kennis van de markt

Onze relaties vinden een goede gesprekspartner erg belangrijk, zodoende beschikken al onze consulenten dan ook over een brede technische kennis in de metaal, elektro en bouw, wij luistert naar de wensen van onze relaties en kunnen dit zeer goed vertalen naar een daadwerkelijk goede bemiddeling.

Solide

D- Bra Flex BV:

  • Beschikt altijd over een geldige WKA-verklaring
  • Beschikt over een G-rekening voor de loonheffing en BTW
  • Hanteert de juiste CAO bepalingen voor een juiste verloning

Transparantie

Afspraak is afspraak, maar dan wel transparant. Of het nu gaat over de salarisafspraken, overname mogelijkheden of tariefstellingen bij D-Bra Flex weten we dat prijs altijd in een reëel relatie staat met de kwaliteit die gevraagd wordt.

 

vandaar onze kernspreuk:

Kwaliteit is geen toeval!

Onze D-Bra Flex medewerkers